Pácienseink visszajelzései a Velumount®-ról:

"Többféle horkolás csökkentő kezelést megpróbáltam, de egyik terápia sem szűntette meg teljesen a problémámat. A Velumount® illesztése után már az első éjszaka a párommal együtt elfelejtettük, hogy valaha is horkoltam."

"A Velumount® használata óta lényegesen kipihentebbnek érzem magam. Végig tudom nézni a színházi előadásokat, műsorokat, amiken korábban minden erőfeszítésem ellenére elaludtam. Feleségem is nagyon boldog, hogy újra csendesek az éjszakák." 

 

A Velumount® egy egyedileg kialakított svájci szabadalmú szilikon anyagú garat illeszték, amely azonnali, garantált megoldást biztosít a zavaró éjszakai zajok ellen, és csökkenti az alvási apnoe kialakulásának lehetőségét.

Az eszköz egyedülálló hatékonysága abban rejlik, hogy mechanikus tágító és feszesítő hatást gyakorol szinte valamennyi felső-légúti struktúrára, mely a horkolási hangeffektus és az alvási apnoet előidéző szűkület kialakításában szerepet játszik.

 

A Velumount® egy egyedileg, személyre szabottan elkészített garat illeszték, melyet elalvás előtt a szájba helyezve a teljes éjszaka folyamán azonnal, észrevétlenül és komfortosan fejti ki hatását. 

Dr. Buda Bernadett, a Velumount® feltalálójával, Arthur Wyss-szel a svájci központban 2012-ben

Arthur Wyss, a feltaláló, éveken át fejlesztette és tesztelte az eszközt a berni egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikájának közreműködésével Svájcban.   Eddig világszerte több mint 20.000 páciens használja sikeresen az eszközt.  

 

Kezdőoldal | ÁSF  | Kontakt 
© Velumount GmbH. Minden jog fenntartva.

 

Follow Velumount
Find us on Facebook www.facebook.com/velumount

Horkol? Alvási apnoéban szenved? Érdekli a Velumount terápia?

Hívja most a

+36 30/262 03 07

telefonszámot!

Várólistára feliratkozás >>

 

 

3

Pozíció: Kezdőoldal

Válassza ki az országot: