A Velumount® eszköz

Pácienseink visszajelzései a Velumount®-ról:

"Többféle horkolás csökkento kezelést megpróbáltam, de egyik terápia sem szuntette meg teljesen a problémámat. A Velumount® illesztése után már az elso éjszaka a párommal együtt elfelejtettük, hogy valaha is horkoltam."

"A Velumount® használata óta lényegesen kipihentebbnek érzem magam. Végig tudom nézni a színházi eloadásokat, musorokat, amiken korábban minden erofeszítésem ellenére elaludtam. Feleségem is nagyon boldog, hogy újra csendesek az éjszakák."

Az eszköz egyedülálló hatékonysága abban rejlik, hogy mechanikus tágító és feszesíto hatást gyakorol szinte valamennyi felso-légúti struktúrára, mely a horkolási hangeffektus és az alvási apnoet eloidézo szukület kialakításában szerepet játszik.

 

A Velumount® egy egyedileg, személyre szabottan elkészített garat illeszték, melyet elalvás elott a szájba helyezve a teljes éjszaka folyamán azonnal, észrevétlenül és komfortosan fejti ki hatását.

bernben_arthurralvelumount

 

Dr. Buda Bernadett, a Velumount® feltalálójával, Arthur Wyss-szel a svájci központban 2012-ben

Arthur Wyss, a feltaláló, éveken át fejlesztette és tesztelte az eszközt a berni egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikájának közremuködésével Svájcban.   Eddig világszerte több mint 20.000 páciens használja sikeresen az eszközt.