Medios Orvosi Központ

A Medios Orvosi Központ fő tevékenysége a horkoló és alvás közbeni légzészavaros betegek lehető legteljesebb diagnosztikai és terápiás ellátása.Centrumunkban kivizsgáljuk és kezeljük azokat a komplex anatómiai eltéréseket, melyek szerepet játszhatnak a horkolás és az alvási apnoe kialakulásában.

Központunk részletesen kidolgozott kivizsgálási szisztéma után kínál rendkívül modern, élvonalbeli, bizonyítékokon alapuló módon hatékony terápiás lehetőségeket jól felszerelt és kényelmes környezetben.

Önéletrajz

Dr. Buda Bernadett


 

Fül-orr-gégész szakorvos, szomnológiában jártas szakember, Velumount tréner


2002-ben summa cum laude minősítéssel végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi évei alatt szakmai gyakorlatot töltött a Monterrey-i Egyetem orvosi fakultánsán Mexikóban, valamint az Université Catholique de Lille Egyetemen Franciaországban.
2002-tol 2009-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza Fül-orr-gége és Szájsebészeti Osztályán dolgozott, szakvizsgáját is itt szerezte.  A Szent János Kórházban jelenleg is önkéntes segítőként, konzulensként muködik közre.
2005 óta folytat fül-orr-gégészeti szakrendelést a Szent Margit Rendelőintézetben. 2009 februárjától az itt indított Horkolás Terápia Ambulanciát vezeti, valamint az Intézet Egynapos Sebészeti részlegén folytat műtéti tevékenységet.
2008-ban a horkoló betegek műtéti terápiájának részeként fordult érdeklődése a rádiófrekvencia orvosi célú felhasználási területei felé, vált fő érdeklődési területévé a rádiósebészet. Az elmúlt években külföldi kongresszusok és kurzusok során igyekezett tapasztalatot szerezni valamennyi, bizonyítékokon alapuló módon hatékony horkolás csökkentő eljárással kapcsolatban.

2012-ben, a feltalálónál Svájcban elvégzett képzés után vezette be Magyarországon a Velumount, egyedülállóan hatékony horkoláscsökkentő terápiát.

A horkolás profil mellett másik fő érdeklődési területe az orvos esztétika. 

Rendszeres előadó a Magyar Alvástársaság, valamint a Fül-Orr-Gégészeti Szakmai Kollégium valamint az Egynapos Sebészeti Társaság kongresszusain.

Angolul és franciául beszél. Házas, hobbyja a gasztronómia.


Kurzusok, továbbképzések:

 • Debreceni Nemzetközi Fülészeti Tanfolyam, 2007
 • Fül-mikrosebészeti Kurzus, Debrecen, 2010
 • Endoszkópos orrsebészeti kurzus, Budapest, 2008
 • Endoszkópos orrsebészeti kurzus, Szombathely, 2009, 2010
 • A Magyar Alvástársaság Kongresszusa, Galyatető, 2009
 • A Magyar Alvástársaság Kongresszusa, Pécs, 2010
 • Minimal Invasive Falten Behandlung, Radiage, Trier, Németország, 2009
 • 5. Grazer Schlafmedizin Workshop, Graz, Ausztria, 2009
 • Minimal-invasive Operationstechnik in der HNO, Coblation, Linz, Ausztria, 2010
 • Congress of the World Assotiation of Cosmetic Surgery, Split, Horvátország, 2010
 • Ellman-Pellevé Meeting, Introduction of the Glie-Safe Handpiece, Monte Carlo, Monaco, 2011
 • XVII. Nemzetközi orrplasztikai és Arcesztétikai kurzus, Pécs, 2011
 • Congress of the Confederation of European Otolaryngology, Barcelona, Spanyolország, 2011

 

Nagy Orsolya

nagyorsi1

Vezeto szakasszisztens 

2009-ben kiváló minősítéssel végzett a Raoul Wallenberg Humán Szakképző és Gimnáziumban, szülésznői szakon. A szakmai gyakorlatát  a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán töltötte, ahol később szülésznőként dolgozott. Rövid időt követően a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben helyezkedett el, mely időszak alatt bővebb betekintést nyert az orvosi arcesztétikai beavatkozások széles spektrumába.

2012-tol a Medios Orvosi Központmunkatársa, tapasztalatainak és tudásának köszönhetően gyorsan és magabiztosan sajátította el a horkolás terápiákhoz (Rádiósebészet, SomnoGuard, Nasanita, Velumount, légsínterápiás készülékek, egyéb eszközös segítségek), illetve a non-invazív HyrdaFacial és Pellevé arckezelésekhez, ZO™ Skin Health terápiás rendszerhez szükséges ismereteket. Orvosi felügyelet mellett szakszerűen végzi az esztétikai kezeléseket, segíti és támogatja Dr. Buda Bernadett szakorvos munkásságát. Segítőkészségének és rátermettségének köszönhetően mára a Medios Orvosi Központ fontos tagja.